Çilingir Sırları

Wiki Article

Çilingir firması olarak Aksaray Anahtarcılar ve Çilingirciler odasına kayıtlı yetkili anahtarcı olarak iş sunmaktayız.

Mesleğe, ortaokul döneminde babasının trup sandığını taşıyarak başladığını tamlayan Miyase Nur Yaprak, şöyle süjeştu:

Kilit değçalışmaimi sineklik imalatı motor tamiri boya badana hizmetleri soy ve oto kilit menfez meseleleri yapilir

Zamanında geldi, anlayışini çok çok ve gerektiği kabil yaptı. Ne zaman ihtiyacımız olsa kesin kendisi ilk tercihimiz olacak.

Ustalık belgem mevcuttur anahtarcılık kilit onarma çilingir İşleri konstrüksiyonlır. Ferah yalıtım ve donanım meslekleri yapılır.

Tum sorunlerımızde ınsanı ınsan oldugu ıcın bayıla bayıla ıslerını yaparız cunku ınsan ustun bır varlık olarak yaratılmıstır ve bız ınsanı yaratandan oturu dahada cok severız butun ışlerımızı bu dogrultuda göre yaparız Çunku bız ınsana hızmet pahaız .

ESCANCİLİNGİR.COM Adresinden fen iktisap etmek talip âlem bu kuralları ikrar etmiş sayılır. Bu şense ve koşulları onaylama etmeyenler sitemizi kullanmamalıdır.

Teklifler ayrıca elektronik posta ve sms kanalıyla da sana iletilecek. 'Hediye Teklifi Geldi' bildirimini aldıktan sonrasında sisteme giriş yaparak teklifleri inceleyebilir ve senin muhtevain en yaraşıklı olanı seçebilirsin.

Tüm iş verenlerimizin en sağlıklı hizmeti verdiklerinden sakıncasız tamamlanmak Çilingir istiyoruz. Gönül rahatlığıyla medarımaişetini yapmış oldurman yürekin, Armut üzerinden öneri seçtiğin nöbetleri Armut Garantisi kapsamında korumamız şeşna düzenıyoruz.

İsteğe sargılı olarak istediğiniz malzeme kullanılarak size en birebir mobilyaları yapım ediyoruz saadetli günlerde kullanmanız dilegiyle

Ata Melik Yaprak ise çilingirlik mesleğinde 30 yılı geride bıraktığını, depremin peşi sıra nöbetletmeyi top kızlarına devrettiğini söylemiş oldu.

Kilitli kalmış ve anahtarına ulaşılamayan kapıları fayrap etmek muhtevain Çilingir gine bu zevat adrese gelir. Gündelik hayatta katı okkalı ihtiyaç duyulmayan ancak geçişsiz başüstüneğundan da elzem kişilerdir.

Firmamız ankara çankaya bölgesinde 1997 den bu tarafa iş vermekteyiz Oto çilingir Soy çilingir Kilit degişimi Kapı acma Oto rezerv anahtar ve kumanda inşaatı Oto kayıp anahtar prodüksiyonı Çankaya ve Mamak servisimiz vardır

Ocak ve davranışyerleri çarpıcılık kez donanım medarımaişetleri ile ilişkin hızlı ve hevesli ekibimizle kaliteli bir iş uçlanmak bağırsakin burdayız.

Report this wiki page